Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina; Objavila: M.M ]

15. 12. 2019. 13:59   >>  13:59

PODIJELIMO TERET

Preko osam hiljada potpisanih sporazuma sa EPCG

Preko osam hiljada kupaca iz kategorije domaćinstva iskoristilo je do kraja novembra povoljnosti akcije Podijelimo teret 7 i potpisalo sporazume o otplati duga po izuzetno povoljnim uslovima, saopšteno je iz Elektroprivrede (EPCG).

EPCG je Podijelimo teret 7 pokrenula u oktobru, kada je potpisano 3,32 hiljade sporazuma, dok se akciji u novembru pridružilo još 4,69 hiljada kupaca. Akcija traje do 31. decembra.

„Od osam hiljada domaćinstava koja su do sada iskoristila mogućnost da potpišu sporazume, skoro sedam hiljada domaćinstava je nastavilo da koristi povoljnosti, jer su nakon isticanja sporazuma potpisali nove u okviru kampanje Podijelimo teret 7, dok je preko hiljadu novih domaćinstava koja su se priključila akciji“, rekli su iz EPCG.

Najviše sporazuma potpisano je u Podgorici, odnosno preko tri hiljade, slijede Nikšić 1,9 hiljada, Bijelo Polje 680 i Cetinje 571.

„Akcija traje do kraja decembra i još jednom pozivamo sve kupce iz kategorije domaćinstva koji imaju neizmirene obaveze po osnovu utrošene električne energije da iskoriste sve povoljnosti koje EPCG nudi akcijom Podijelimo teret 7, a to su otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama od 20 EUR, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje sporazum, obustava daljeg obračuna zatezne kamate“, precizirali su iz EPCG.

Neophodan uslov za priključenje akciji je da su izmirena posljednja tri računa ili da postoji kumulativna uplata koja pokriva taj iznos. Akciji se mogu priključiti i domaćinstva koja su isključena sa mreže, uz obavezu plaćanja i priključne takse u iznosu od deset EUR.

„Kupci koji već imaju potpisan standardni sporazum, mogu ga reprogramirati po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem sporazumu. Domaćinstva za koja je već pokrenut postupak naplate putem javnih izvršitelja, imaju obavezu da plate i troškove postupka da bi se mogli priključiti akciji“, dodaje se u saopštenju.

Više informacija se može naći na 19100, www.epcg.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici EPCG www.facebook.com/ElektroprivredaCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније