Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila B.B. ]

03. 12. 2019. 19:55 >> 19:59

PROJEKAT U BIJELOM POLJU

Za vodovod u Zatonu 485.000 eura

Vlada Crne Gore izdvojiće blizu 485 hiljada eura za unapređenje sistema vodosnabdijevanja u bjelopoljskom naselju Zaton, a posao su ugovorili Uprava javnih radova i preduzeće "Indel Inženjering" iz Podgorice.

Izvođač se obavezao da radove završi u roku od pet mjeseci od uvođenja u posao, pri čemu će njihov početak zavisiti od vremenskih prilika.

"Radovi obuhvataju izgradnju nove vodovodne mreže u dužini od oko sedam kilometara sa pratećim elementima. Predviđena je i montaža namjenskog čeličnog mosta preko Lima u dužini od 92 metra, kako bi vodovodna infrastruktura bila dostupna stanovnicima na obje obale rijeke. Realizacija projekta u značajnoj mjeri će unaprijediti kvalitet vodosnabdijevanja mještana ovog naselja, a ujedno predstavlja jednu od investicija Vlade Crne Gore, u cilju ravnomjernog regionalnog razvoja zemlje", napominju u Upravi za javne radove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније