Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 09. 2020. 14:58 >> 14:57

UPRKOS VISOKOM VODOSTAJU

Intenzivirana izgradnja mosta na Vruji

Izgradnja mosta na rijeci Vruji, na području opštine Gusinje, nastavljena je betoniranjem stopa noseće konstrukcije. Iako radove otežava visoki vodostaj rijeke, proteklih dana su završeni radovi na drugoj stopi, čime su se stekli uslovi za dalje intenziviranje posla, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

 

"Realizaciju ovog projekta sa 400 hiljada eura finansira Vlada Crne Gore iz Kapitalnog budžeta. Izvođač je podgorička kompanija "Fidija", koja bi bi trebalo, ukoliko dozvole vremenske prilike, da završi radove do kraja ove godine.

Stari most je u potpunosti srušen, a na njegovom mjestu projektovan je novi, dužine 30 metara, sa obostranim trotoarima.

Riječ je o jednom od segmenata projekta modernizacije puta od Plava do Gusinja, u dužini oko 10 kilometara, vrijednom blizu 4,4 miliona eura.

Nedavno je asfaltirana trasa od 1,2 kilometra na području plavske opštine, obuhvaćena prvom fazom projekta, dok je u okviru druge faze toku sanacija na oko devet kilometara saobraćajnice prema Gusinju", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније