Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 10. 2019. 14:54 >> 14:53

ZIRAT BANKA

Razvićemo poslovanje sa stanovništvom

Zirat banka u Crnoj Gori u narednom periodu će se fokusirati na intenziviranje poslovanja sa stanovništvom i finansiranja realnog sektora, najavila je predsjednica predsjednica Odbora direktora Burcu Turker.

Menadžment Zirat banke danas se sastao sa guvernerom Centralne banke Crne Gore Radojem Žugićem.

Kako je saopšteno iz CBCG predstavnici Zirat banke upoznali su guvernera sa poslovanjem kompanije i daljim planovima, koji se vezani za jačanje pozicije banke na crnogorskom tržištu.

"Veoma nas raduje što svjedočimo snažnom razvoju ekonomskih odnosa Turske i Crne Gore", istakla je Turker i dodala da će se Zirat banka u narednom periodu fokusirati na intenziviranje poslovanja sa stanovništvom i finansiranja realnog sektora.

Žugić je saopštio da CBCG podržava prezentovanu namjeru Zirat banke, posebno ističući potrebu pružanja snažnije podrške domaćim kompanijama koje imaju održive biznis ideje i žele da unaprijede svoju konkurentnost i profitabilnost.

"Dogovoren je nastavak komunikacije i saradnje CBCG sa Zirat bankom, a sve u cilju jačanja sigurnosti i stabilnosti finansijskog sistema Crne Gore, kao i intenziviranja podrške privredi, a time i dinamiziranja ekonomskog rasta", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније