Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

20. 07. 2019. 13:19 >> 13:19
1

DEMOKRATE PORUČUJU

"Ne želimo da građani plaćaju promašene investicije"

Opštinski odbor Demokrata iz Bara saopštio je da se sada pokazalo da su bili u pravu kada su govorili da novi brod "Sveti Stefan II” neće moći da bude kupljen i da će rate “Barske plovidbe” da plaćaju građani. Kažu da nijesu bili zlonamjerni, već zabrinuti.

 

“Ni najmanje se ne radujemo što smo bili u pravu, ali ne želimo da građani Crne Gore na kraju uvijek plaćaju ceh promašenih ili sračunatih investicija, svakako ne u interesu države i njenih građana”, kazali su iz OO Demokrata iz Bara.

Kažu da nijesu bili zlonamjerni, već zabrinuti.

“Bili smo zabrinuti za budućnost kompanije i finansijskih tereta koji bi se, po običaju, prenio na građane Crne Gore.  Kada smo govorili da, nažalost, novi "Svetac" neće moći biti kupljen, opet smo bili "zlonamjerni". Nije bio kupljen, a kompanija je postala subagent za prodaju karata hrvatskoj kompaniji. Kada smo govorili, a ne željeli, da "Barska plovidba" neće moći u budućnosti da servisira sama svoje obaveze, kada na naplatu dođu rate, opet smo bili "zlonamjerni". I evo, građani sada plaćaju”, navodi se u saopštenju.

Kada su, kako navode, upozoravali da je menadžment radio protivno statutu i zakonu, i dokazali to, opet su bili "zlonamjerni".

“Ne gospodo, bili smo dobronamjerni i željeli smo uspješnu "Barsku plovidbu", liniju Bar-Bari i naš brod "Svetac". Željeli smo da kompanija uspije onako kako ste i obećavali, ni više, ni manje od toga. Samo smo upozoravali na posljedice”, zaključuju Demokrate.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније