Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

01. 10. 2018. 08:28 >> 17:57
5

VLADA CG

Nećemo dozvoliti ometanje ekonomskog državljanstva

Vlada Crne Gore neće dozvoliti nikakvo vaninstitucionalno ometanje programa ekonomskog državljanstva, i proces će biti realizovan u institucijama sistema, saopštila je Služba za odnose s javnošću crnogorske vlade.

 

"Povodom učestalih plasiranja netačnih informacija, kao i neovlašćenog djelovanja pojedinaca i kompanija u vezi sa namjerom Vlade Crne Gore da pokrene program ekonomskog državljansta obavještavamo javnost da Vlada preko svog ekspertskog tima priprema normativne i proceduralne pretpostavke za početak programa državljanstva radi investiranja", saopštila je Vlada Crne Gore.

Navode da će proces biti transparentan i realizovan u okviru državnih institucija.

"Program treba da doprinese dodatnom razvoju i unapređenju ekonomije i infrastrukture. Zbog toga Vlada neće dozvoliti nikakvo vaninstitucionalno ometanje programa", poručili su iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније