Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B. [ Mina biznis ]

22. 03. 2018. 17:14 >> 17:17

BRAJOVIĆ - HASANOV

Intenzivirati ekonomsku saradnju sa Azerbejdžanom

Odlični politički odnosi i investicioni projekti koji se trenutno realizuju u Crnoj Gori, predstavljaju dobar osnov za još intenzivniju ekonomsku saradnju sa Azerbjedžanom, ocijenilli su predsjednik crnogorskog parlamenta Ivan Brajović i nerezidentni azerbjedžanski ambasador, Eldar Hasanov.

Hasanov je nedavnu posjetu Brajovića Azerbejdžan ocijenio izuzetno uspješnom i važnom za dalje jačanje sveukupne saradnje dvije države.

Brajović je, kako je saopšteno iz Skupštine, ponovio da Crna Gora veoma cijeni činjenicu što je, nakon Turske, zemlja sa najvećim direktnim investicijama Azerbejdžana.

Brajović i Hasanov su se složili da će planirano imenovanje diplomatskog predstavnika Crne Gore u Bakuu olakšati operativnu komunikaciju na svim nivoima, kao i da će sezonsko otvaranje čarter letova značajno povećati turističku razmjenu.

Na sastanku je bilo riječi i o političkoj situaciji u Crnoj Gori i Azerbejdžanu i predstojećim predsjedničkim izborima koji se narednog mjeseca održavaju u obje države.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније