Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B. [ Dan ]

29. 03. 2024. 12:11 >> 12:17
Čitaj mi:

RAZRIJEŠEN ČAĐENOVIĆ

Vladimir Ivanović izabran za v.d. izvršnog direktora CEDIS-a

Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica (CEDIS) na današnjoj sjednici raziješio je dosadašnjeg izvršnog direktora Vladimira Čađenovića i imenovao Vladimira Ivanovića za vršioca dužnosti izvršnog direktora kompanije.

Vladimir Ivanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, smjer Energetika, 2005. godine. Radni angažman započeo je 2007. godine, kada je raspoređen na mjesto inženjera u Službi za mjerenje, anvodi se u saopštenju iz CEDIS-a.

Kako se dodaje, od 2010. do 2015. godine bio je šef Službe za mjerenje u Elektrodistribuciji Podgorica, a zatim šef Službe za mjerenje Regiona 2 (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Zeta, Tuzi) u Elektroprivredi Crne Gore, a zatim u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. Tokom 2017. godine Vladimir je kratko bio na poziciji šefa Centra za mjerenje u Operativnoj direkciji CEDIS-a.

Od maja 2021. godine bio je rukovodilac Operativne direkcije u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније