Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

29. 03. 2024. 09:50 >> 09:50
Čitaj mi:

TUŽBE DRAŠKOVIĆU I DOBARDŽIĆU

Zloupotrijebili položaje dogovorom o taksi prevozu sa aerodroma

V.d. sekretara Sekretarijata za uređenje prostora, zaštitu životne sredine i saobraćaj u Opštini Zeta Milan Stanović podnijeće danas krivičnu prijavu protiv Vladana Draškovića doskorašnjeg direktora Aerodroma Crne Gore i Eldina Dobardžića doskorašnjeg predsjednika Odbora direktora, zbog osnovane sumnje na zloupotrebu službenog položaja.

Kako navode u saopštenju Drašković i Dobardžić su zloupotrijebili službeni položaj, jer su omogućili firmama "Royal Plus" d.o.o. i "Halo taksi" d.o.o. koje imaju istog vlasnika i izvršnog direktora, da obavljaju usluge taksi prevoza sa aerodroma, davajući im u zakup taksi stajališta, iako ta privredna društva po Zakonu o prevozu putnika u drumskom saobraćaju to ne smiju da rade na teritoriji Opštine Zeta.

"Konkretno, omogućili su im da vrše auto-taksi prevoz suprotno članu 86. stav 3, 4 i 7. Zakona o drumskom saobraćaju. Krivičnu prijavu sekretar Stanović podnijeće Specijalnom državnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju koje je potpisao Ivan Kopitović, portparol Opštine Zeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније