Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

26. 03. 2024. 14:35 >> 14:35
Čitaj mi:

REAGOVALA INSPEKCIJA

Kazna za službenika Komunalne policije zbog nepropisnog parkiranja

Protiv službenika Komunalne policije u Podgorici Uprava za inspekcijske poslove je podnijela disciplinski postupak zbog nepropisnog parkiranja.

Fotografije nepropisno parkiranog službenog automobila objavio je prije sedmicu predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

 

"Danas se od istog tog službenika traži odgovornost. To se zove pravo oslobođenje. Zakon mora da bude isti za sve i tačka", poručio je Mašković. 

Dodao je da će javno ukazivati na ovakvo ponašanje i tražiti odgovornost svakog pojedinca koji se usudi da se na ovaj način pokuša ismijavati građane.

"Posebno hvala građanima koji su mi slali brojne fotografije ovog vozila kako se nepropisno parkira, a koje sam uredno proslijedio Upravi za inspekcijske poslove, jer su doprinjeli da ovaj proces rezultira odgovarajućim postupcima u vezi s bahatim ponašanjem koje ne služi na čast ni osobi koja je vozilom upravljala, a ni Glavnom gradu i njegovim građanima, čije interese, valjda, svi zastupamo", zaključio je Mašković. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније