Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

24. 03. 2024. 11:11 >> 11:11
1

Radulović OBIŠAO RADOVE

Sanirano klizište Bukovik na putu Petrovac-Podgorica

Završeni su radovi na sanaciji klizišta Bukovik na magistralnom putu Petrovac-Podgorica. Rekonstrtuisanu dionicu obišao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

Kako je kazao, ovo klizište je prijetilo da prekine saobraćaj na pomenutom putnom pravcu koji je veoma značajan u ljetnjim mjesecima, kada ga veliki broj vozača koristi kao alternativni put, putu kroz tunel Sozina.

"Sanacijom klizišta i rekonstrukcijom ovog dijela puta, stvoreni su uslovi za nesmetano odvijanje saobraćaja i bolju i sigurniju povezanost Podgorice sa Petrovcem", rekao je Radulović.

Ministar je, kako navode u saopštenju, naglasio da je ova dionica od posebne važnosti tokom ljetnje turističke sezone zbog čega je nužno da se učesnicima u saobraćaju obezbijedi dobra putna infrastruktura.

Rekonstruisanu dionicu puta sa ministrom Radulovićem obišao je direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović.

"Ovo je bilo veoma složeno klizište koje smo uspjeli da saniramo. Ukupna vrijednost ovog projekta bila je oko milion 300 hiljada eura", rekao je Vuksanović.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније