Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

09. 03. 2024. 18:50 >> 18:52
1
Čitaj mi:

POTPREDSJEDNICA PES-A

Injac: Žene kreiraju bolji ambijent u društvu

Žene su te koje kreiraju bolji ambijent i zato je važno da svi unapređujemo svoje samoupozdanje i ulažemo u znanje, kazala je potpredsjednica Pokreta Evropa sad Olivera Injac.

Injac je poručila na skupu povodom godišnjice osnivanja Asocijacije žena PES-a, da se divi ženama koje se u nepovoljnom i izazovnom ambijentu bave politikom u Crnoj Gori.

"Sigurna sam da je upravo to podsticaj za žene da doprinose crnogorskoj politici, posebno gradeći mostove tolerancije, savezništva i prijateljstva. Upravo smo mi žene te koje kreiraju bolji ambijent", poručila je ona.

Prema njenim riječima, važno je da žene unapređuju svoje samoupozdanje, ulažu u znanje i sve ono što ih čini jačima kako bi mogle da se suoče sa izazovima u politici, poslu ili društvu koje ih okružuje.

"Izazova je dosta i u poslu i u privatnom životu, ali ulaganje u sebe, požrtvovan rad i istrajnost je put kojim će naš politički i društveni aktivizam biti uspješan“, zaključila je Injac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније