Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M. V.

22. 02. 2024. 15:09 >> 15:09
Čitaj mi:

zahtjev poslat

Nebojša Jušković pisao ANB-u

Nebojša Jušković koji je bio kandidat Koalicije “Za budućnost Crne Gore” za člana Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo (ACV) tražio je od Agencije za nacionalnu bezbjednost (ACV) da ga informiše da li su preduzimane mjere prikupljanja podataka o njemu.

On je od potpredsjednika Vlade i predsjednika Vladine Komsije za kadrovska i administrativna pitanja Srđe Pavićevića tražio informacije ko je i po kom osnovu to zahtijevao.

Komisija je na predlog Ministarstva saobraćaja i pomorstva utvrdila listu kandidata za Savjet ACV-u u sastavu Dženan Kolić (predsjednik) i članovi Velibor Mrdak, Vesko Knežević, Ivana Borović i Jefto Bojović.

“Obraćam Vam se zahtjevom da me obavijestite da li su preduzimane mjere prikupljanja podataka o meni i da li ANB vodi evidenciju mojih ličnih podataka, te da mi ukoliko jesu stavite na uvid dokumenta o prikupljenim podacima shodno Zakonu o SPI”, navodi Jušković u dopisu ANB-u.

Jušković je u Vladi premijera Dritana Abazovića bio član Skupštine “Kontrole letenja Srbije i Crne Gore” (SMATSA) i predsjednik Odbora povjerenika Opštine Budva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније