Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 05. 2014. 21:41 >> 21:43

ZA SRBIJU I BIH

U Delti kutija za pomoć

Kutija u koju zainteresovani mogu ostaviti namirnice, kao dio akcije prikupljanja sredstava za poplavljena područja u Srbiji i Bosni i Hercegovini postavljena je u Delta sitiju ispred Maxija.

 

Namirnice će, kako je saopšteno iz Delta sitija, ugroženima distribuirati Crveni krst.

"U sklopu humanitarnih aktivnosti, večeras u 19 sati biće organizovan koncert dva ansambla - Mne Muse, prvog ženskog crnogorskog ansambla oformljenog prošle godine u sastavu od deset muzičarki i Modern classical koji čine Dijana Lompar, Jelena Vukmirović i Tanja Bogdanović, a koji je oformljen prošle godine", kaže se u saopštenju.

Na repertoaru tog koncerta, kako se dodaje, biće izvedena djela klasične i moderne muzike, a novac za ugrožena područja će se skupljati u donatorskoj kutiji koja će se po završetku koncerta proslijediti ambsadi Srbije.

Iz Delta sitija su poručili svim ljudima dobre volje da dođu i daju svoj doprinos toj humanitarnoj akciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније