Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

14. 02. 2024. 18:00 >> 18:30
2
Čitaj mi:

ŽIVOTINJA U STABILNOM STANJU

Kotor: Nepoznati počinilac upucao mačku vazdušnom puškom

Za sada nepoznata osoba pucala je iz vazdušne puške u jednu od omiljenih mačka koja boravi u Starom gradu, u Kotoru. Na svu sreću, mačka je u stabilnom stanju.

To je saopštila Turistička organizacija Kotora. 

Iz TO su kazali da su obavijestili policiju o ovom krivičnom djelu. Nadaju se da će snimcima sa nadzornih kamera počinilac biti otkriven i najstrože kažnjen.

“Na našu veliku žalost, i dalje šokirani gnusnim činom, moramo obavijestiti naše sugrađanke i sugrađane o krajnje neprimjerenom i opasnom događaju koji se desio juče u Kotoru. Naime, jedna od pitomih i omiljenih mačaka iz Starog grada pogođena je tri puta vazdušnom puškom, kao što se može vidjeti na snimku”, navodi se u objavi.

TO Kotor je takođe saopštila da je uplatila novac veterinarskoj ambulanti Vet Port za operaciju.

"Mačka je trenutno u stabilnom stanju, a najtoplije se nadamo i njenom punom oporavku. Počinilac je ovim putem ugrozio kako životinje u našem gradu, tako i slučajne prolaznike. Navikli smo na slučajeve vandalizma i uništavanja gradske imovine, mobilijara i zagađenja naše okoline, nepropisnim ostavljanjem otpada na gradskim i morskim površinama, a ovakav slučaj nas je dodatno šokirao i veoma rastužio i uznemirio. Nadamo se da će nadležne službe uz pomoć kamera uspjeti što prije pronaći počinioca i adekvatno ga kazniti za čin koji zaslužuje najveću osudu i prezir", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније