Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

12. 01. 2024. 08:06 >> 10:54
4

BOJOVIĆ

Nema produžetka raspusta, nastavak školske godine od 22. januara

Državni sekretar Ministasrtva prosvjete, nauka i inovacija Dragan Bojović kazao je u emisiji "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG da nije bilo prijedloga za odgađanje školskog raspusta zbog zimske turističke sezone, te da će drugo polugodište početi 22. januara.

On je istakao da je sve spremno za nastavak školske godine za početak drugog polugodišta.

"Drugo polugodište počeće 22. januara. Pripreme su u toku, i nije bilo predloga za odlaganje školskog raspusta zbog zimske turističke sezone", naglasio je Bojović. 

Bojović je kazao da Ministarstvo uopšte raspravljalo o mogućem pomjeranju drugog polugodišta, te da za sada neće biti pomjeranja.

"Nema toliko snijega i zimska turistička sezona nije počela nažalost kako treba. Mi ne možemo da upravljamo školsku godinu prema tome hoće li biti snijega ili ne, moramo se držati nekog ustanovljenog kalendara koji smo uspostavili na početku, toga ćemo se i držati", poručuje Bojović. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније