Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B. [ TVCG ]

05. 01. 2024. 19:08 >> 19:41
Čitaj mi:

U SURET PRAZNIKU

Poglavari CPC čestitali Božić

Rođenje Isusa svjedoči o Božijoj snazi, a prihvatanje ljubavi je snaga koja povezuje Boga i čovjeka, poručio je između ostalog u božićnoj poslanici poglavar CPC Mihailo. Ljubav je, kako kaže, izvor ljubavi među ljudima.

S druge strane, u susret Božiću vjernicima se obratio i Boris Bojović koji je na opštecrnogorskom zboru u septembru imenovan za mitropolita Crnogorske pravoslavne crkve.

"S radošću želimo da blagoslov mladenca Hrista uđe u sve vaše domove i vaša srca. Taj svet i blagoslov Bogomajke koju u naručju drži uvijek nanovo rođenog sina Božijeg prenose sveti anđeli. Naša želja je da svi čujemo anđeoske riječi: Slava na visini Bogu i na zemlji mir, među ljudima dobre volje”, poručio je poglavar CPC Boris.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније