Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B. [ Media Biro ]

01. 01. 2024. 09:00 >> 09:01

OPRAVDALI OČEKIVANJA

Budva uz Tonija Cetinskog i spektakularni vatromet ušla u 2024. godinu

Budvani i brojni turisti dočekali su novu 2024. godinu uz hitove pop zvijezde Tonija Cetinskog, eksplozivan zajednički nastup Đorđa Davida, benda “Death Saw”, Slavice Angelove i Ivane Peters i huk i zvuk čuvene rok grupe “Van Gogh”.

Ovim nizom sjajnih pop rok nastupa Budva je nastavila trend izuzetnih dočeka na otvorenom, te ponovo dokazala zbog čega nosi titulu crnogorske metropole turizma i dobrog provoda.

Predstavnici Turističke organizacije Budva kao organizatori ovog trodnevnog novogodišnjeg dočeka izrazili su veliko zadovoljstvo izuzetnim posjećenošću grada i sjajnom atmosferom kojom je završena 2023.

“Prve večeri smo imali spektakularan koncert Aleksandre Prijović gdje je njen tim objavio da je bilo oko 50.000 gostiju, a mi ćemo oko same brojke sumirati utiske nakon ova tri dana. Naši gosti su Novu godinu dočekali uživajući u nastupu Tonija Cetinskog, te moram istaći da je glavni gradski trg i sinoć bio prepun. Time smo još jednom pokazali da smo možda i najbolji u regionu za organizaciju ovakvih manifestacija, a posebno dočeka Nove godine,” kazala je predstavnica TO Budva, Marija Franeta.

Toni Cetinski se potrudio da posljednji minuti stare godine svima u publici ostanu u najljepšem sjećanju, a nakon odbrojavanja i svečanog ulaska u 2024. uz spektakularni vatromet, nastavio je da ređa svoje najpoznatije hitove.

“Volim budvansku publiku, jako je slična mojoj publici u Istri i mom Rovinju. Svaki put se u Crnoj Gori sjetim svog kraja, dosta sličnosti ima u temperamentu, u smislu za šalu, ritam, pjevanje – stvarno ste muzikalni. Uopšte nemam osjećaj da sam došao negdje drugo već da sam kod kuće", kazao je Cetinski.

Poziv da za Novu godinu nastupa u Budvi sa zadovoljstvom je prihvatio i čuveni rok muzičar, Đorđe David koji je kao pojačanje za “najluđu noć” pozvao izuzetnu Ivanu Peters i talentovanu Slavicu Angelovu koju je vodio na putu do pobjede u takmičenju "Zvezde Granda".

“Ako se uzme u obzir da Crnogorcima maštovitosti ne fali uz ovaj lineup koji ste napravili tvrdim da je ovo najbolja rock‘n’roll i pop Nova godina od Triglava do Đevđelije. Budva je poznata po tome da na doček dolaze ljudi iz cijelog regiona i kad je u pitanju Crna Gora, Bosna, Hrvatska i Slovenija, ovdje je publika od sedam do 57,” kazao David.

Nakon sjajnog repertoara Davida i ekipe koji su činile “pjesme koje su vaspitavale generacije”, uslijedio je dobro poznati rok zvuk čuvenog sastava “Van Gogh”.

“Drago nam je što smo u Budvi, pozitivna je energija, rock’n’roll huk, publika je bila raspoložena za naš zvuk i dali smo sve od sebe da bude ludo i nezaboravno,” kazao je frontmen grupe “Van Gogh”, Zvonimir Đukić Đule.

Nezaboravan provod se priprema i za prvi dan 2024. godine kada će u dnevnom dijelu programa biti upriličen tradicionalni koncert klasične muzike pod nazivom “Muzika raspoloženja” u već tradicionalnom terminu – 1. januara u 14 sati, dok će u večernjem terminu nastupiti poznate muzičke zvijezde - Nikola Rokvić, Marija Šerifović i Željko Joksimović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније