Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

ТВЦГ

03. 11. 2023. 20:14 >> 20:14

MENADžMENT RTCG

Reagovanje se odnosilo na komunikaciju novinara Vijesti sa Raonićem

Na saopštenje menadžmenta Javnog servisa povodom medijskih navoda o primanjima savjetnice direktorice TVCG u sinoćnjem Dnevniku, reagovali su iz TV Vijesti. Kažu da je Javni servis optužio Televiziju Vijesti da nije prenijela stavove menadžmenta RTCG da je riječ o dezinformaciji, jer su, kako kažu, u prilogu istakli da im izamjenik generalnog direktora RTCG Mitar Rakčević nijednom nije spomenuo riječ dezinformacija, nego riječi ,,gruba zloupotreba i manipulacija", što su Vijesti i prenijele.

Iz menadžmenta Javnog servisa napominju da se dio reagovanja RTCG odnosio na komunikaciju tri novinara Vijesti s generalnim direktorom Borisom Raonićem, koji im je kazao da je riječ o dezinformaciji, ali da to oni nijesu prenijeli u izvještaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније