Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

30. 09. 2023. 18:08 >> 18:08

TRAŽILI POMOĆ OD MILATOVIĆA I ABAZOVIĆA

Organizatori "Lica ruskog otpora" traže mjesto sa uličnu izložbu u Budvi

Opoziciona gradska odbornica grada Moskve Elena Filina u ime organizatora projekta "Lica ruskog otpora" zatražila je od predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića i premijera Dritana Abazovića pomoć u pribavljanju saglasnosti za mjesto i vrijeme održavanje ulične izložbe na jednom od centralnih trgova Budve.

"Nalazeći se u istinski slobodnoj zemlji, htjeli bismo da imamo mogućnost da slobodno vodimo dijalog o onoj nesreći koja se sada odvija u Rusiji. Prema našem zapažanju, u Crnoj Gori skoro i da nema medija koji bi informisali crnogorsku javnost o represijama kojima su podrgnuti ruska opozicija i ruski građani koji se protive agresivnom ratu protiv Ukrajine. Mi, koji se nalazimo u uslovima slobode i bezbjednosti, smatramo da ne smijemo da ćutimo o tome", kazala je Filina.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније