Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

30. 08. 2023. 20:32 >> 20:53

SASTANAK I OPŠTINI

Mještani Župe nikšićke zadovoljni, zahtjevi će biti ispunjeni

Mještani Župe nikšićke koji su prije dva dana protestovali nezadovoljni odnosom opštine prema toj Mjesnoj zajednici. Danas su zadovoljni epilogom sastanka. Naime, poručuju da počinje realizacija njihovih zahtjeva, da je izabran za dio radova na glavnom vodovodu, ali i da je planirana izrada projekta za nekoliko važnih infrastrukturnih projekata u Župi. S predstavnicima lokalne vlasti ponovo će se sastati 19. septembra.

"Dogovoreni je da sljedeći sastanak bude 19. septembra na kojem ćemo nastaviti razgovore o problemu u Mjesnoj zajednici Župa nikšićka. Takođe u septembru mjesecu biće gotov projekat za jednu veću dionicu glavnog puta. U oktobru će biti gotov glavni projekat za drugu dionicu, težu, gdje su velika klizišta na glavnom putu", kazao je predsjednik Savjeta MZ Župa Dragoljub Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније