Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ top-channel.tv ]

06. 08. 2023. 12:08 >> 12:11

RAZGOVARALI BALI, ABAZOVIĆ I ADžIĆ

Normalizovan saobraćaj na granici sa Albanijom

Na graničnom prelazu Božaj - Hani i Hotit između Crne Gore i Albanije juče su stvorene kilometarske kolone, a situacija je normalizovana nakon razgovora među zvaničnicima dvije države.

Kako prenosi Top-kanel nakon dugih redova od tri kilometra stvorenih na graničnom prelazu Hani i Hotit, albanski ministar unutrašnjih poslova Taulant Bala imao je telefonski razgovor sa crnogorskim premijerom Dritanom Abazovićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem.

Izvori albanskog medija kažu da je Bala tražio da se olakšaju procedure prelaska na graničnom prelazu.

Nakon te komunikacije, kolone su smanjene i počela je normalizacija situacije na graničnom prelazu, Hani i Hotit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније