Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

27. 07. 2023. 10:37 >> 10:39

GRAĐANI HERCEG NOVOG

Žale se na preglasnu muziku i opšti haos u gradu

Grupa građana Herceg Novog požalila se u saopštenju za medije na buku u tom gradu i na to što se ne poštuju pravila i norme kojima je regulisan nivo dozvoljene muzike.

"Situacija sa štetnom bukom po zdravlje ljudi u Herceg Novom naročito zona Igala, još uvijek je nepromjenljiva. Nijesmo protiv muzike ali jesmo za poštovanje pravila", naveli su oni.

Kažu da su u Igalu na obali kod Instituta "Dr Simo Milošević" na otvorenom postavljene video igrice za omladinu i odrasle koji rade tokom čitave noći.

"Taj prostor se u toku noći puni omladinom u alkoholisanom stanju i stvara se nepodnošljivi haos bez ikakve kontrole i to smo prijavljivali više puta. Na plaži u Igalu pod oznakom kupalište 5A, nalaze se relikti starih barki i nebrojene kese sa smećem što nas onemogućava da odemo na plažu", naveli su građani, između ostalog.

Ukazuju da je u Igalu kod Hotela Palmon Bay u ulici "Janka Beka" skoro nemoguće proći autom, jer je pretvorena u pijacu tokom dana i večeri.

"U slučaju hitnosti ambulantna kola i sve druge službe ne mogu proći", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније