Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М. Т.

07. 03. 2023. 14:55 >> 06:31
5

POLICIJA IDENTIFIKOVALA AKTERE

Snimak nasilja kod OŠ "Sutjeska" od ranije, napadači isti kao u Moskovskoj ulici

Na društvenim mrežama objavljen je snimak nasilja u dvorištu Osnovne škole "Sutjeska" u Podgorici, na kome se vidi da tri maskirane osobe napadaju mladića, a kako su iz Uprave policije TVCG nezvanično saopštili identifikovani su napadači i radi se o Lazaru Raduloviću, (2004), Obrenu Kovačeviću (2003) i Stefanu Peruničiću (2001) koji se nalazi u UIKS na izdržavanju kazne zatvora. Događaj se, inače, kako je nezvanično saopšteno, odigrao ranije.

"Policija je od L.R. i O.K. prikupila obavještenja na okolnosti navedenog događaja, dok se S.P. nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanju kazne zatvora. Takođe, idetifikovana je i ženska osoba, svjedok navedenog događaja", saopšteno je iz Uprave policije. 

Nadležna državna tužiteljka naložila je da se pronađe oštećeni. 

Na snimku se vidi da napadnuti mladić šeta sa mlađom ženskom osobom, koja se pozdravlja sa napadačima sekund prije napada.

U policiji kažu da se radi o snimku koji nije skorijeg datuma, a dva akteri nasilja su isti kao i u slučaju koji se prije dva dana desio u i ispred igraonice u Moskovskoj ulici, kada je pretučen M.P.

Prema našim saznanjima, policija je povodom ovog snimka uzela izjave i od predstavnika škole.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije oštećenog i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem", navodi se u saopštenju policije. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније