Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

28. 02. 2023. 15:10 >> 19:19

POLICIJA SAOPŠTILA

Krivične protiv 15 osoba zbog falsifikovanja kovid potvrda

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas nadležnom državnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv 15 osoba koje su, kako se sumnja, pribavljale i izdavale lažne potvrde o Kovid 19 imunizaciji, saopštila je Uprava policije.

Krivična prijava je podnijeta protiv dva medicinska radnika i to protiv V.M. (27) i S.M. (50) zbog sumnje da su izvršili dva krivična djela falsifikovanje službene isprave.

Protiv M.T. (30), koje je, kako navodi policija, bilo posrednik između medicinskih radnika i građana kojima su izdate falsifikovanje potvrde o imunizaciji, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave putem pomaganja.

“Istom krivičnom prijavom, obuhvaćeno je 12 građana osumnjičenih za 12 krivičnih djela falsifikovanje isprave, i to : D.S.(30), M.V.(29), M.M. (31), B.S. (44), R.T. (27), B.J. (30), Ć.S. (43), R.S. (58), M.S. (55), Lj.N. (26), V.N. (28), S.L. (27)”, saopštila je policija.

Osumnjičeni su navedena krivična djela izvršili od maja do novembra 2022. godine.

“Službenici podgoričke policije će u saradnji sa nadležnim tužilšatvom nastaviti sa aktivnostima na otkrivanju i procesuiranju lica koja su učestvovala u izdavanju lažnih potvrda o Kovid 19 imunizaciji”, poručuju iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније