Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

11. 01. 2023. 14:03 >> 14:03

POSJETA VLADI CG

Abazović sa studentima FPN-a

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović primio je danas članove Crnogorskog udruženja studenata političkih nauka (MAPSS) koji su bili u posjeti Vladi Crne Gore.

Kako navode u saopštenju, premijer je sa studentima razgovarao o radu Vlade i procesu donošenja odluka, te iskazao uvjerenje da će članovi Udruženja po završetku studija u profesionalnom angažmanu dati puni doprinos razvoju Crne Gore.

Članovi Udruženja su iskazali zadovoljstvo posjetom Vladi i u neposrednom razgovoru pokrenuli niz tema koje se tiču studentskog standarda, položaja mladih i saradnji sa institucijama izvršne vlasti.

"Studenti su tokom posjete imali priliku da obiđu izložbu fotografija autora Milana Pešića koju je pripremio Biro za medijsku dokumentaciju Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore", navode u Vladi CG.

Prijemu su prisustvovali generalni sekretar Vlade Boris Marić i njegov zamjenik Ilir Harasani.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније