Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Medija.biro/M.L.B. ]

31. 12. 2022. 14:38 >> 14:36

SPREMNI ZA DOČEK

Konstrakta, Džiboni i Džajkovski stigli u Budvu

Regionalne muzičke zvijezde, Konstrakta, Džiboni i Kiril Džajkovski, stigli su u Budvu, gdje će večeras, na bini kod zidina Starog grada, održati novogodišnje koncerte i na taj način uvesti Budvane i mnogobrojne goste u 2023. godinu.

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta, čiji nastup je zakazan za 22 sata, otkrila je da su nakon ovogodišnjeg "Sea Dance festivala“ ,objeručke prihvatili novogodišnji poziv za koncert.

"Drago nam je da smo tu. Danas ću da uživam u Starom gradu i pogledu na more. Raspoloženje je dobro, sunčani dan daje malo neobičnu atmosferu. Kada dođe Nova godina, svi su podignutog raspoloženja, tako da se nadam da će tako da bude i večeras. Ostajemo i sjutra, tako da će biti prilike za kontemplaciju uz more“, kazala je Konstraka.

Prve minute nove godine, centar crnogorskog turizma dočekaće uz pjevačkog virtuoza, Zlatana Stipšića Džibonija.

"U Budvi mi je super. Bili smo dva puta tokom prethodnih godina. Svaki put je bilo odlično. Ambijent je fantastičan. Podsjeća me na arhitekturu moga zavičaja, Dalmacije“, izjavio je Džiboni.

Drugo praznično veče u okviru manifestacije ,,Budi u Budvi“ završiće nastupom poznatog makedonskog muzičara i kompozitora Kirila Džajkovskog.

"Budva je prelijepa. Vrijeme je fenomenalno. Repertoar je pun ritma i energije. Produkcije je odlična, kao i bina. Čini mi se da je ovo najkvalitetniji i najraznovrsniji doček u regionu“, zaključio je Džajkovski, koji će do kasnih sati kreirati muzički ritam grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније