Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

ТВЦГ

20. 10. 2022. 15:24 >> 15:33
1

OBEĆANjE ABAZOVIĆA

Rješenje problema bivših radnika Vektre Boka u narednih 10 dana

Bivši radnici Hotelsko turističkog preduzeća "Vektra Boka" dobilu su danas obećanje premijera Dritana Abazovića da će Vlada pokušati da riješe njihov problem u narednih deset dana. Oni su kako su i najavili protestovali danas ispred Vlade.

Kako su saopštili TVCG nakon sastanka, obećano im je da će se procijeniti vrijednost imovine te kompanije i da će se naći rješenje da im povežu staž.

Oni su posljednjih godina organizovali brojne proteste u Herceg Novom, ispred hotela Plaža i na Savini blokirajući magistralu.

Upozoravaju nadležne da ne dozvole, kako su rekli, dalju pljačku imovine nekadašnje uspješne hotelske kuće.

Predsjednik NVO Bivši radnici Vektra Boke Đorđe Rajak, tvrdi da imovina Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Boka ne može ući u stečajnu masu kompanije Vektra Montenegro i optužuje tužilaštvo i sudstvo, kao i inspekcije, Poresku upravu i Ministarstvo ekonomije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније