Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Andrea Šekularac, TVCG

05. 09. 2022. 07:01 >> 06:58

AKCIJA MOTO KLUBA "FAMILIJA"

Pokloni za 180 đaka sa seoskog područja

Moto klub "Familija" i ove godine tradicionalno je organizovao akciju Školski karavan, u okviru kojeg su podijelili pribor za više od 180 učenika uoči početka nove školske godine. Obišli su 10 osnovnih škola sa ruralnog područja, a djeci priredili zabavu.

Moto klubovi i ove godine misle na osnovce i tako nastavljaju tradicionalni Školski karavan. Brojni mališani iz okolnih seoskih škola dobili su školski pribor i druge poklone koji su im, vjerujemo, uljepšali početak i ove školske godine.

Veliki karavan motorista dočekla su nasmijana dječija lica. Dobili su mnoštvo poklona, ali su naučili kako bezbjedno voziti motor.

Moto Klub Familija sakupila je novac za školski pribor, konditorske proizvode, lopte i ostale poklone.

Direktori osnovnih škola zahvalni su što su njihovi učenici dio ovogodišnjeg humanitarnog karavana i što će im na ovaj način uljepšati boravak u školi.

Školski karavan izmamio je osmjehe na lica brojnih mališana koji su osim poklona, uživali u zabavnom programu koji je priređen za njih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније