Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

17. 07. 2022. 14:13 >> 14:11

ČESTITKA ABAZOVIĆA

Andrijevica će osjetiti benefite auto-puta

Premijer Dritan Abazović čestitao je građanima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Andrijevica.

"U znak sjećanja na dan kada je prije 81 godinu narod Andrijevice podigao ustanak protiv fašizma i krenuo da se bori za slobodu, u svoje i ime Vlade Crne Gore upućujem Vam srdačne čestitke za Dan opštine, sa željom da građani Andrijevice živi u miru, blagostanju i napretku", piše Abazović u čestitki.

S ponosom, kako je rekao, treba da se sjećamo slavnih datuma iz prošlosti, "da gajimo slobodarski duh i vrijednosti antifašizma, ali istovremeno treba sve svoje snage i potencijale da upregnemo u stvaranje uslova za progres i podizanje kvaliteta života i građana Andrijevice i ostatka Crne Gore".

"Prije nekoliko dana otvorili smo za saobraćaj prvu dionicu autoputa Smokovac - Mateševo i istovremeno započeli pripreme za izgradnju dionice od Mateševa do Andrijevice. Andrijevica će i sada osjetiti benefite tog saobraćajnom koridora, a tek u punom zamahu kada se izgradi druga dionica. Time će se stvoriti uslovi da se valorizuju veliki potencijali ovog kraja", kazao je Abazović.

U skladu sa obećanim na sastanku članova Vlade sa predsjednicima opština sa sjevera države, kako je rekao, "usvojili smo ono što smo obećali - izmjene i dopune PUP Andrijevica, koje će generisati dalji razvoj te opštine, naročito kroz početak izgradnje kompleksa Kasarne". 

"Vlada Crne Gore ima poseban senzibilitet prema sjeveru države i to će na djelu i pokazati, kako prema Andrijevici, tako i prema drugim opštinama", poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније