Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

06. 04. 2022. 12:45 >> 12:52
2

MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Tužilaštvu prijavili moguće nepravilnosti u DZ Bar

Komisija za kontrolu rada zdravstvenih ustanova, formirana u Ministarstvu zdravlja, uočila je moguće ozbiljne nepravilnosti u poslovanju Doma zdravlja Bar, o čemu je, bez odlaganja, informisala i Osnovno državno tužilaštvo u Baru, saopšteno je iz tog vladinog resora.

"Shodno svojim ovlašćenjima, Ministarstvo zdravlja je preduzelo radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice, a odgovorna lica bila eventualno adekvatno sankcionisana", navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva zdravlja još jednom poručuju da je osnovni princip na kom počiva rad tog resora nulta tolerancija na korupciju.

"Sve što izlazi iz tog okvira biće najstrože kažnjeno", kazali su iz Ministarstva zdravlja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније