Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

08. 12. 2021. 17:31 >> 17:38

BOJANIĆ U NIKŠIĆU

U planu sanacija deponije i valorizacija aerodroma na Kapinom polju

Ministarstvo kapitalnih investicija planiralo je budžetom za 2022. godinu da u Opštini Nikšić uloži u putnu infrastrukturu, solarne elektrane, vjetroelektrane, sanaciju deponije Mislov do, valorizaciju aerodroma Kapino polje, kao i na poboljšanju bezbjednosti saobraćaja.

To je predstavio ministar Mladen Bojanić danas u Nikšiću predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću i predsjedniku Skupštine Opštine Nemanji Vukoviću.

"Nikšić kao opština sa najvećom teritorijom u Crnoj Gori ima veliki prostor za ulaganja, a podrška Ministarstva kapitalnih investicija neće izostati", poručio je Bojanić.

Kovačević je upoznao ministra i njegove saradnike sa problemima na koje ukazuju građani Nikšića, a odnose se na neobezbijeđene pružne prelaze, neadekvatnu putnu infrastrukturu u blizini obrazovnih ustanova i nedovoljno opredijeljene iznose za pojedine kapitalne projekte.

Kako ističu u saopštenju Opštine Nikšić, na sastanku je bilo riječi i o nedovoljnom broju autobuskih stajališta u Podgorici za autobuske prevoznike koji saobraćaju na relaciji Nikšić-Podgorica.

Sastanku su prisustvovali i šef kabineta predsjednika Opštine Nikšić Marko Perućica, sekretarka Sekretarijata za investicije i projekte Jelena Šekarić, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica i sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Đorđije Manojlović.

Pored Bojanića u delegaciji Ministarstva su bili generalni direktor Direktorata za drumski saobraćaj Lazar Miljanić, državni sekretar za energetiku i rudarstvo Marko Perunović i generalni direktor Direktorata za energetiku i energetsku efikasnost Vladimir Durutović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније