Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 11. 2021. 19:48 >> 20:00

PORUKE SA REACT KAMPA

"Članstvo u EU obesmislilo bi mnoge podjele"

Crna Gora mora da zadrži proevropski kurs jer je to važno ne samo zbog njenog napretka već i zbog bezbjednosti regiona, poručeno je sa 14. Regionalnog Evroatlantskog kampa - REACT. Poslanici i vlasti i opozicije saglasni su da članstvo u Evropskoj uniji nema alternativu, te da je to jedno od rijetkih pitanja o kojem se u Crnoj Gori može postići dogovor.

"Mislim da bi članstvo u Evropskoj uniji mnoge podjele koje nas danas muče, koje nas koče i usporavaju obesmislilo. I samo pitanje granica i svih drugih podjela koje nas opterećuju", kazao je Miloš Konatar (GP URA)

"Posebno je značajno to što se zadražao ovaj spoljnopolitički kurs što je svakako veoma dobro i za stabilnost, ali i za društveni, ekonomski i institucionalni razvitak naše zemlje", istakao je Momo Koprivica (Demokratska Crna Gora)

"Ono što je ključno za Crnu Goru jeste da mi ispunimo dio naših domaćih zadataka i da učinimo Crnu Goru prvom narednom članicom EU", poručio je Danijel Živković (DPS).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније