Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

09. 11. 2021. 16:16 >> 16:17
3

ĐUKANOVIĆ

Zakon o Prijestonici pomogao razvojnim planovima Cetinja

Zadovoljstvo je što je razvojnim planovima i funkcionisanjem lokalne uprave Cetinje doprinio i Zakon o Prijestonici, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović koji je danas boravio u posjeti Prijestonici, gdje su ga prvi čovjek grada Aleksandar Kašćelan i lokalno rukovodstvo upoznali sa funkcionisanjem uprave, realizovanim i planiranim prijektima u tom gradu.

Đukanović je, kako ističu u saopštenju iz Kabineta predsjednika, pozdravio činjenicu da je u posljednje tri godine lokalna uprava uspjela da vrati oko tri miliona eura duga, da kroz programe razvoja u grad investira oko 20 miliona eura, da je u putnu infrastrukturu na seoskom području uloženo više od 3,6 miliona i što se sa posebnom pažnjom vodi računa o socijalnoj politici.

Predsjednik je potencirao važnost nastavka aktivnosti na ključnom infratstukturnom projektu boljeg vodosnabdijevanja, kao i stvaranju pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta.

Tokom posjete Prijestonici, Đukanović je obišao radove na gradskom stadionu, posjetio pogon za obradu i sušenje mesa kompanije "Gornič" i imao susret sa lokalnim privrednicima.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније