Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

26. 05. 2021. 19:50 >> 19:54
6

MARTINOVIĆ U SKUPŠTINI

"Javni servis će uskoro biti oslobođen"

Poslanici Demokratske Crne Gore, tokom skupštinskog zasijedanja, komentarisali su slučaj objavljivanja snimka neformalnog razgovora izmrđu novinarke Tamare Nikčević i političara Miodraga Živkovića, i rad Javnog servisa. Poručuju da će uskoro na dnevnom redu ove sjednice biti izbor novog Savjeta RTCG i da će, kako su naveli, Javni servis biti uskoro oslobođen.

"To je jedna zarobljena partijska ćelija i jedna od najzarobljenijih institucija u ovoj državi. Ja nijesam optimista dok god je ovakvo rukovodstvo Javnog servisa, dok god su novinari koji tamo uređuju emisije poput gospođe Nikčević, nema sreće niti javnom servisu, niti našoj državi", kazao je Martinović. 

Ističe da je siguran da ih neće prijetnje iz RTCG zaplašiti.

"Skupština je već ušla u proceduru novih članova Savjeta RTCG", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније