Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 12. 2020. 22:47 >> 22:54
11

U NEKOLIKO GRADOVA

Slavlje uz trobojke, prekršene mjere okupljanja

U nekoliko crnogorskih gradova večeras se proslavljao izbor nove Vlade Crne Gore. Kolone vozila prolazile su ulicama Nikšića, Žabljaka i Pljevalja, uz skandiranja i nošenja trobojki. Tokom slavlja su prekršene mjere okupljanja jer je od 19 sati na snazi policijski sat a zabranjeno je okupljanje i na otvorenom i zatvorenom prostoru više od četiri osobe.

Grupa građana na glavnom gradskom Trgu u Nikšiću slavila je sa trobojkama, ali i u blizini hotela Onogošt. U Nikšiću je jedna grupa učesnika došla do kancelarija Opštinskog odbora DPS-a, gdje su se slikali sa trobojkama i skandirali, prenosi Antena M.

Slična atmosfera bila je i na Žabljaku, Baru, Pljevljima, Bijelom Polju i Budvi.

U Beranama je prirediđen i vatromet. U Podgorici je sa trobojkama uz zvuke sirena kružilo nekoliko automobila.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније