Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 11. 2020. 10:27   >>  10:27

DIREKTAN PRENOS

"Naša radost" bez publike na TVCG2 od 16h

Dječji festival Naša radost biće održan danas u Podgorici, a naši najmlađi gledaoci i njihovi roditelji moći će da uživaju u dječjim pjesmama putem direktnog prenosa na TVCG2 od 16 sati. Festival će biti održan bez publike.

Direktor Dječjeg saveza Aleksandar Milošević rekao je da je godina na izmaku bila veoma zahtjevna i specifična.

"Naše manifestacije podrazumijevaju veliki broj djece, masovnost. Djeca uživaju da su dio naših manifestacija, a festival iz dobro poznatih razloga nije moguće bilo realizovati", rekao je Milošević u Jutarnjem programu TVCG.

Selekcioni žiri imao je težak posao, a ni ove godine korona nije spriječila autore iz cijelog regiona da učestvuju na konkursu. Odabrano je 16 najboljih kompozicija, kaže Milošević.

"Imali smo dilemu, korona je u maju bila na izmaku, ali nijesmo mogli da se uzdamo u to hoćemo li moći da ponovimo ono što radimo posljednjih pet godina, da izvedemo festival na glavni gradski trg, pa smo ga pomjerili za tri mjeseca unaprijed", kazao je Milošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније