Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

01. 12. 2020. 11:44 >> 11:48
1

LARA REDŽEPAGIĆ

Pjesmom o Crnoj Gori osvojila žiri

Podgoričanka Lara Redžepagić pobjednica je ovogodišnjeg festivala “Naša radost”.

Prvi javni nastuo prošao je, kaže, uz tremu koja, kako se pokazalo, nije bila destruktivna, već naprotiv, tjerala je da, kako odmiče nastup, bude sve bolja i bolja.

Od 16 izvođača, djevojčica Lara Redžepagić pjevala je pjesmu o svojoj zemlji, te interpretacijom, muzikom i stihovima, zavrijedila prvu nagradu. Stidljivo je govorila o svojim utiscima nakon festivala.

Pjesmu “Gorsko oko” otpjevala je u stilizovanoj verziji crnogorske narodne nošnje.

Za nastup se, kaže, temeljno i planski pripremala.

Iako nije imala iskustva sa nastupima tog tipa, pomogle su joj, kaže, školske priredbe na kojima je do sada učestvovala da stvori sliku o tome kako izgleda kada je budno prati oko gledalaca.

Festival se prenosio uživo na našem Drugom programu. Održan je uz poštovanje svih propisanih mjera, a u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Nataša Vukajlović, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније