Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

23. 05. 2020. 10:32   >>  10:37

NUHODŽIĆ

Policija pokazala da je na visini zadatka

Policijski službenici su pokazali da su na visini zadatka, da su kadri da odgovore svim izazovima, da svojim profesionalnim i požrtvovanim radom ulivaju povjerenje građanima i da se na policiju uvijek možemo osloniti, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

On je govoreći o postupanju pripadnika Uprave policije tokom epidemije koronavirusa, kazao da su oni prvi dočekali naše državljane iz inostranstva na granici, danonoćno vodili računa da se poštuju mjere, odgovarali na pozive i pitanja građana, pružali pomoć.

"Hrabro su se uhvatili u koštac sa nevidljivim protivnikom u borbi za život i zdravlje ljudi. Dali su puni doprinos zaštiti zdravlja naših građana i preduzimali mjere i radnje u održavanju stabilnog javnog reda i mira i sigurnosti", naveo je ministar Nuhodžić.

Zato je pohvalio sve policijske službenike koji su posvećeno radili i rade težak, rizičan i odgovoran posao.

"Želim i da zahvalim rukovodstvu Uprave policije koje je, u ovoj specifičnoj situaciji, dobro planiralo aktivnosti. U ovoj kriznoj situaciji, potvrdila se odgovornost Vlade, potvrdili su se kapaciteti svih naših institucija, a Crna Gora se pokazala kao odgovorno i zrelo društvo. To su građani prepoznali", zaključio je Nuhodžić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније