Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

01. 04. 2020. 22:10 >> 22:07

VRIJEDNA 30.000

Izgradnja javne rasvjete u Golubovcima

Na teritoriji Opštine Golubovci u toku su radovi na izgradnji objekata javne rasvjete, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako kažu, vrijednost radova iznosiće oko 30.000 eura, a trenuto su u toku građevinski radovi, odnosno iskopi temeljnih rupa za postavljanje stubova javne rasvjete.

Radove obavljaju ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge doo. 

''Izgradnja objekata javne rasvjete na teritoriji GO Golubovci će se raditi na sljedećim lokacijama: selo Vukovci na više lokacija, selo Mahala na više lokacija, selo Mojanovići na više lokacija i selo Mataguzi na više lokacija'', saopštili su iz Glavnog grada.

Navode da je planirano da se na području ove opštine radi u kontinuitetu u aprilu, maju i junu, a konkretno radovi na navedenim lokacijama biće realizovani do kraja aprila tekuće godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније