Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Crne Gore ]

18. 02. 2020. 16:28   >>  17:14 16

NIKŠIĆ

Episkopski dvor CPC na meti vandala

Episkopski dvor ostroško nikšićke episkopije CPC opet je bio na meti vandala - na ogradi je ispisano "Cetinje ne damo ti svetinje".

Episkop ostroško-nikšićki Boris Bojović zatražio je od državnih organa da se zaštite pravoslavni Crnogorci i svi građani u Crnoj Gori.

"Svaki građanin koji je za nezavisnu, evropsku i građansku Crnu Goru ugrožen je i ne može da slobodno živi i radi jer četvrtkom i nedjeljom ne možemo niđe osim ako nijesmo krenuli u "veliku Srbiju" i "litiju" protiv svoje domovine. Crna Gora je naša svetinja, Cetinje je naš Jerusalim i sve naše svetinje vjekovima su na Cetinju jer je od Svetog Ivana Crnojevića pa do danas Cetinje svakom ištućem slobode bilo dom. Cetinje je dom slobode i Božiji dom svima bez obzira na vjeru i naciju", kazao je Bojović.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније