Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

04. 02. 2020. 08:45   >>  10:52

ZEMLJOTRES U ALBANIJI

CKCG: Prikupljanje pomoći do 15. februara

Crveni krst Crveni Gore (CKCG) je za pomoć Albiniji u januaru prikupio nešto više od 5.000 eura. Akcija će trajati do 15 februara.

Milica Kovačević iz CKCG podsjetila je u Jutarnjem programu TVCG da je do kraja decembra 2019. godine prikupio oko 101.000 eura za pomoć Albaniji nakon zemljotresa.

Akcija je nastavljena i ove godine i trajaće do 15 februara.

"U januaru je prikupljeno nešto više od 5 hiljada eura, primijetili smo da intenzitet akcije opada ali je i to normalno zato ćemo akciju finalizovati", kazala je Kovačević.

Ističe da je odziv bio odličan i zahvaljuje se svima koji su podržali akciju CKCG.

"Finalizacija prikupljanja pomoći ne značo da mi prekidamo naše aktivnosti kada je podrška Crvenom krstu Albanije u pitanju. Mi smo u stalnom kontaktu, pratićemo i ako bude potrebno organizovati dodatnu pomoć i podršku", zaključila je Kovačević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније