Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Tivat; Objavila: M.M ]

21. 01. 2020. 11:57   >>  11:55

NEMA POVRIJEĐENIH

Ugašen požar na zgradi u Tivtu

Nakon veoma efikasnog gašenja požara na stambenoj zgradi u Bonićima, komandir Službe zaštite i spašavanja Zoran Barbić saopštio je da je brzom reakcijom vatrogasaca spriječeno širenje požara.

"U 9 sati i 30 minuta smo dobili poziv od firme Navar Zgradić da je došlo do požara na krovnoj konstrukciji na stambenoj zgradi u Bonićima. Odmah smo uputili tri specijalna vozila, po standardnoj operativnoj proceduri se krenulo u akciju gašenja. Požar je stavljen pod kontrolom u roku od pola sata, a narednih sat vremena se vrši kontrola skrivenh požara i sanacija kompletne krovne konstrukcije gdje se vodilo računa da uslijed korišćenja velike količine vode ne dođe do štete na susjednim etažama u objektu", rekao je Barbić.

On je istakao da je šteta ograničena na dio krovne konstrukcije i da nijedan stan nije ugrožen niti oštećen. 

Uzrok požara utvrdiće kriminalistička policija OB Tivat, ali prema preliminarnim podacima do požara je došlo zbog dimnjaka sa kojeg se vatra proširila na krovnu drvenu konstrukciju.

U gašenju je učestvovalo 6 vatrogasnih vozila i kompletna ispostava vatrogasaca, kao i DVV i DVD Krtoli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније