Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

07. 04. 2017. 14:22   >>  13:56

APEL NADLEŽNIMA

MSS: Imenovati direktora Radija Tivat

Medijski savjet za samoregulaciju (MSS) pozvao je nadležne u tivatskoj opštini da preduzmu sve mjere kako bi se do kraja doveo proces izbora direktora Radija Tivat.

"Apelujemo na nadležne da zaštite funkcionisanje ovog medija od političkih pritisaka koji su doveli do svojevrsne blokade izbora prvog čovjeka ove kuće. Nezavisnost javnih servisa, i nacionalnih i lokalnih, je uslov za njihovo objektivno i nepristrasno izvještavanje. Radio Tivat je jedan od rijetkih lokalnih javnih servisa koji je godinama bio prepoznat po objektivnom i profesionalnom programu", saopštio je izvršni sekretar MSS-a, Ranko Vujović.

U MSS-u smatraju da je obaveza lokalne uprave da obezbijedi sve uslove kako bi Radio Tivat nastavio da radi u duhu istinskog javnog servisa građana.

"U tom smislu apelujemo na nadležne da se što prije imenuju nedostajući članovi Savjeta ovog radija kako bi se mogao do kraja provesti izbor čelnog čovjeka ove medijske kuće", naveo je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније