Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 09. 2013. 15:48 >> 15:51

MOJKOVAC

Ubrzo centar za djecu s posebnim potrebama

Radovi na objektu Centra za socijalni rad u Mojkovcu, u kom će biti smještena djeca sa posebnim potrebama, privode se kraju, a kako je najavio predsjednik opštine Dejan Medojević, biće u funkciji do kraja građevinske sezone.

 

Medojević je danas razgovarao sa ministrom rada i socijalnog staranja Predragom Boškovićem koji je boravio u radnoj posjeti Mojkovcu. 

Medojević je kazao da je izmještanje Centra za socijalni rad u nove prostorije značajno zbog toga što se sada nalazi u neuslovnim prostorijama barake na prostoru koji je prema Detaljnom urbanističkom planu predviđen za novi parking.

“Radovi su u završnoj fazi zahvaljujući donatorima i resornom ministarstvu, u šta se danas mogao uvjeriti ministar Bošković sa saradnicima, tako da je I to bila jedna od tema današnjeg sastanka. Dogovorili smo se da objekat bude u funkciji do kraja građevinske sezone ”, saopštio je Medojević.

Ministar Bošković je sa saradnicima i predsjednikom Medojevićem obišao objekat u kojem će nakon njegovog završetka biti smještena djeca sa posebnim potrebama.

“Zadovoljni smo dosadačnjim radovima na objektu budućeg Centar za djecu sa posebnim potrebama, koji se i kvalitetom i dinamikom odvijaju u skladu sa našim predviđanjima. Dogovorili smo se i da se izmještanje područnog odjeljenja Centra za socijalni rad dogodi u što skorije vrijme kako bi dobili novi kvalitet na zadovoljstvo građana I onih koji brinu o njihovom socijalnom statusu ”istakao je ministear rada i socijalnog staranja Predrag Bošković.

Izgradnja Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama koštaće 112.445,71 eura.


Vukoman Kljajević,Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније