Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

21. 11. 2019. 08:38 >> 08:45

ČESTITKA ĐUKANOVIĆA

Budva da održi status turističe metropole

Vjerijem da će u godinama sve dinamičnijeg razvoja naše zemlje Budva održati zaslužen status turističke metropole, koja je na svim meridijanima prepoznata kao nezaobilazna destinacija, i da će u tom cilju dodatno unaprijediti sve potencijale i osavremeniti svoju ponudu, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom 22. novembra – Dana opštine Budva.

Đukanović je kazao da je praznik koji Budva danas obilježava prilika za podsjećanje na najsvjetlije istorijske stranice Budve, koje su, kako je kazao, neodvojivi dio slavne crnogorske istorije.

"Tako je bilo i u Narodnooslobodilačkoj borbi, u kojoj su građani Budve dali dragocjen doprinos pobjedi nad fašizmom prije 75 godina. Na tim čvrstim temeljima obnovili smo Crnu Goru koja je danas važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovaračkom procesu sa EU", navodi se u čestitki.

Predsjednik vjeruje da će u godinama sve dinamičnijeg razvoja naše zemlje "Budva održati zaslužen status turističke metropole, koja je, kako je kazao, na svim meridijanima prepoznata kao nezaobilazna destinacija, i da će u tom cilju dodatno unaprijediti sve potencijale i osavremeniti svoju ponudu".

"Zato je veoma važno zajedničko djelovanje lokalne uprave i Vlade radi još bolje valorizacije postojećih resursa i privlačenja kredibilnih stranih investitora koji Crnoj Gori pored kapitala donose i nova znanja i vještine", zaključio je Đukanović u čestitki.

Đukanović je čestitku uputio predsjedniku opštine Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније