Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

04. 09. 2019. 13:37 >> 13:36
7

PROTEST U PETAK

Majke ponovo na ulicama

Protest majki korisnica naknade za troje i više djece, u okviru kojeg će se održati i protestna šetnja, održaće se u petak, 6. septembra u 13 sati.

Kako ističu u organizacionom odboru, širokogrudost Vlade Crne Gore prema svima koji su učestvovali u prevari vijeka nad 22.051 majkom korisnicom naknade koje su rodile troje i više djece, je ovih dana ukazala na prljavu igru onih koji su samo zbog ličnih interesa sjeli u fotelje.

"Pokazalo je njihovu nezajažljivost, nepoštovanje Ustava Crne Gore i da su zbog sitnih interesa spremni na sve. Sada je jasno da su zbog stana ili kredita koji im i nijesu bili potrebni, pljunuli i na svoje majke, na djecu, vjeru, jer će čitav život biti pominjani zbog toga. Mi, drage majke, smo za njih veličine koje oni nikada neće dosegnuti. Pokazale smo im da su samo jedna mrlja na našem putu koju ćemo izbrisati kao što su i oni naše Ustavom zagarantovano stečeno pravo", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, majke su pokazale istrajnost u posljednje skoro tri godine, zajedničkom borbom za 40 i 70 procenata bez kategorizacije i poručile da neće posustati.

"Nijesu majke ni stanovi ni krediti nego institucije bez kojih ne bi postojali ni državnici, ni ova država! Zato vratite oteto", poručuju organizatorke protesta.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније