Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

18. 06. 2019. 09:00 >> 09:00

KONKURS MINISTARSTVA NAUKE

Za doktorske stipendije 41 kandidat

Prva faza Konkursa za dodjelu stipendija za doktorska istraživanja na univerzitetima za 2019/2020. godini, je završena, a prijavio se 41 kandidat.

U ovom roku, interesovanje za stipendiju je iskazao 41 kandidat, od čega je 11 kandidata predložilo temu doktorskog istraživanja iz oblasti medicinskih nauka, osam kandidata iz oblasti prirodnih nauka, šest kandidata iz oblasti tehničko-tehnoloških nauka, 11 kandidata iz oblasti društvenih nauka, dok je pet kandidata prijavilo temu iz oblasti humanističkih nauka.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva nauke, prva faza Konkursa trajala je do 10. juna i do tada su zainteresovani studenti trebali da se putem portala www.naucnamreža.me povežu sa mentorom, što je ujedno bio i uslov za drugi korak, dostavljanje dokumentacije Ministarstvu, koji traje do 25. juna.

Kako podsjećaju, Ministarstvo nauke je, drugu godinu za redom, objavilo Konkurs za dodjelu stipendija za doktorska istraživanja 24. aprila 2019. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније