Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

16. 05. 2019. 22:09 >> 22:07
1

TELEGRAM ĐUKANOVIĆA

Janketić trajno obogatio kulturnu riznicu CG

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanovic uputio je povodom smrti Miša Janketića telegram sa izrazima saučešća njegovoj porodici.

"Mišo Janketić je bio jedan od velikana koji su svojim djelom obilježili epohu i trajno obogatili umjetničku i kulturnu riznicu Crne Gore, Srbije i Jugoslavije. Veliki, svestrani glumac koji je svojim časnim životom i svojom profesijom svjedočio kako se od ratnog siročeta iz crnogorskih vrleti postaje idol generacijama i ulazi u legendu, uvijek u glavnoj ulozi-čovjek prije svega", navodi se u telegramu.

Đukanović je istakao da se Crna Gora ponosi Mišom, kao sto se on uvijek dičio svojom Crnom Gorom.

"Ostaje za nezaborav da je bio jedan od prvih velikih stvaralaca sa ovih prostora koji je osjetio bilo vremena i podržao magistralne pravce njenog savremenog razvoja. Pridružujem se u vašem bolu za vašim dragim Mišom kog zajedno sa vama žale i brojni njegovi poštovaoci, poznanici i prijatelji iz njegove Crne Gore", zaključuje se u telegramu saučešća.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније