Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

16. 04. 2019. 19:25   >>  19:29 1

POKRET "DO SLOBODE"

Neće preko medija polemisati sa pokretom "Odupri se"

U pokretu “Do slobode”, iza kojeg stoji odbjegli biznismen Duško Knežević, naveli su da neće polemisati preko medija sa Organizacionim odborom pokreta “Odupri se”. Oni, kako su naveli u saopštenju, vjeruju da su svi posvećeni istom cilju.

Iz pokreta "Do slobode" su saopštili da su, zakazali skup za četvrtak 18. aprila u 20 sati u Podgorici jer su kolege iz organizacije "Odupri se" proteste prekinuli na neodređeno vrijeme, čekajući 10 dana da obavijeste javnost da su planirali novo okupljanje.

“Zato ćemo pozvati naše članove i sve građane koji žele da učestvuju u demokratskim promjenama da budu na svakom protestnom skupu koji organizuje Odupri se ili bilo ko drugi, uključujući i onaj u subotu 20. aprila. Samo svi zajedno možemo natjerati uzurpatore vlasti na slobodne izbore, koji će biti prelomna tačka demokratskih promjena, slamanja režima i odlaska prve familije”, dodaju oni.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније